Online Registration
  • Registration for this event is now closed.
20
jan
2022
Lund S:t Knut
Hotel Concordia
Stålbrogatan 1
Lund,  22224
Sweden

Välkommen till Rotary St.Knut

Det är dags för årets andra klubbmöte. Fortfarande gäller att vi inte ses på Concordia tillsvidare, så bortse från detaljerna om plats ovan. Däremot har det i mellantiden öppnats en möjlighet för oss att träffas fysiskt på restaurang Matrummet på the More Hotel på Kastanjegatan 18, 224 56 Lund, gamla lokstallarna mellan Revingegatan och Södra Vägen. Det finns några P-platser på gården alt på andra sidan Kastanjegatan vid "Meriten". Busshållplats för linje 5 i närheten.

De som kan komma och vara med på plats är varmt välkomna. Menyn framgår längre ner i meddelandet.

OBS! Mötet inleds 17.15 med måltid, detta för att restaurangen ska kunna påbörja sin kvällssittning för ordinarie gäster kl 18. Kom i tid!

För de som avstår det fysiska mötet öppnar vi en länk på Teams för virtuellt deltagande från kl 18 och föredraget beräknas starta 18.15.

Gäster och Rotarymedlemmar i andra klubbar är naturligtvis också varmt välkomna att delta på plats eller på webben. De som anmäler sig för deltagande via webben kommer att få en länk till Teams dagen före mötet.

Den här gången välkomnar vi Mikaela Måwe, en av klubbens nya medlemmar, som kommer att hålla sitt egoföredrag. Vi ser mycket fram emot detta.

 

Restaurangchefen Jamila Cabrera på Matrummet har följande information om maten som kommer att serveras: 

Huvudrätt 175 kr, Sej med hackat ägg och hollandaise.

Mindre rätt 120 kr, Rotselleri soppa med timjan.

Kaffe/te ingår i priset för respektive rätt.

 

Vänligen meddela Lars (eller via Clubrunner) senast tisdag 18.01.2022 kl.12.00 om du deltar i mötet på plats eller via Teams ELLER om du har förhinder. Om du kommer att närvara fysiskt måste du också tala om vilken rätt du önskar, huvudrätt eller mindre rätt, se ovan.

Mejl: lars.t@hanssonthyresson.se

Sms 0703 - 300014

 

En länk till Teams kommer att skickas ut under onsdagen (19 jan) till de som inte kan vara med på plats.Vi ses den 20 januari

Catharina Wiqvist- President  
Ann Idstein och Lars Thyresson - Programansvariga